2 april 2014 Hoorn: 
Schouwburg 'Het Park' 19:30 - 23:00 uur:

Danny de Munck en Henk Poort - Jeugdherinneringen 3

Jeugdherinneringen 3 verslag: Karin

Woensdagavond 2 april staan Danny de Munk en Henk Poort weer in ‘het Park’ met de theatershow Jeugdherinneringen deel 3 (Het gezelligste meezingfeest in het theater: http://www.dannyenhenk.com). In elke theatershow wordt er een gastoptreden verzorgd door een lokale act. In Hoorn staan dan natuurlijk de Notenkrakers op het podium voor hun “4 minutes of fame”.

Om 19:00 uur verzamelen we ons bij het Park. In vogelvlucht worden we door het programma van de avond mee genomen en kunnen we een soundcheck doen. Samen met Danny en Henk nemen we onze 4 minutes of fame door. – deurbel, visite, opkomen -. Uiteraard zijn 4 minuten voor ons niet voldoende. Voor aanvang van de show warmen we de bezoekers alvast op in de foyer. Veel bekende gezichten, het beloofd een gezellige avond te worden. Dan mogen we zelf ook nog plaats nemen in de zaal, wij hoeven pas op na de pauze. Veel ‘gouwe ouwe’ passeren de revue en het duurt dan ook niet lang voordat Danny en Henk de hele zaal aan het meezingen hebben.

Als de bezoekers na de pauze weer in de zaal zitten voor nog een uur vermaak nemen wij plaats achter de coulissen. Ondanks dat het zeker niet onze eerste keer is, blijft het leuk om het reilen en zeilen achter het podium mee te maken. Regie, teksten, licht en omkleden. Alles is vlekkeloos op elkaar ingespeeld. En wij… wij wachten op onze '4 minutes'. Dan klinkt de deurbel! Danny en Henk zingen visite visite… Van links en rechts stroomt het podium vol met Notenkrakers… In de spotlights spelen we 2 vrolijke nummers. Het publiek geniet zichtbaar! Na een daverend applaus zit onze bijdrage aan Jeugdherinneringen 3 er al weer op.

Na afloop van de show spelen we nog een paar nummers in de foyer. De reacties van het publiek zijn enthousiast: heel gezellig, leuk, goed gespeeld... Uiteraard mogen we nog even op de foto met Danny en Henk.

Wij zijn minstens net zo enthousiast als het publiek. Het was een leuke en gezellige avond, voor herhaling vatbaar!

 http://www.notenkrakers-hoorn.nl