25 juni 2014 Hoorn:
HRTC-terrein 19:00 - 21:00 uur

Wijkenloop 

Wijkenloop 2014  verslag: Ben

Een jubileum voor Sportopbouwwerk Hoorn, die dit jaar voor de vijfentwintigste keer de wijkenlopen organiseerde, van 7 mei tot en met vandaag de 25e juni. 461 liefhebbers liepen in deze periode op de woensdagavonden in verschillende wijken. Voor de kinderen waren er de ‘Kidslopen’. Er werd wekelijks zoveel mogelijk variatie in de parcours aangebracht door acht wijken en ook dit maal lag de organisatie in handen van Erwin Langenhorst die de zaakjes weer uitstekend voor elkaar had.

Op deze laatste loopavond was de locatie het terrein van de ‘Hoornse Ren En Toerclub’ aan de Holenweg. Ook in dit jubileumjaar zorgden wij weer voor een motiverend stuk muziek. Bij het passeren van onze band werd er zichtbaar genoten van onze muziek. Blijkbaar loopt het lekker op muziek. Zelf weet ik dat niet omdat ik niet zo’n loper ben. Voor zulke afstanden heb ik een scooter of een auto.

Na afloop wist een knulletje van 9 jaar oud mij trots te vertellen dat hij de 5 kilometer in 31 minuten had afgelegd. De aanwezige moeder was net zo trots als het mannetje zelf.

   

       
http://www.notenkrakers-hoorn.nl