27 augustus 2014 Hoorn:
Westerhaven 19:30 - 21:30 uur

Optreden voor senioren - Oranjefeest 

Optreden voor senioren - Oranjefeest  verslag: Ben 

Ons werd gevraagd een oud Hollands oranje feestje voor ouderen op te leuken en wij zijn natuurlljk voor een feestje snel te porren.

Op 27 augustus ben ik in de middag al gaan kijken wat er zoal gaande was. De bewoners waren bezig met Oud-Hollandse spelletjes en werden verwend met Oud-Hollandse snoep zoals zuurstokken, stroopsoldaatjes en  als lunch hadden ze al genoten van pannenkoeken. Dat is ook echt Hollands en de bewoners keken al uit naar het avondeten. Zuurkool dus.

In de avond kregen wij de kans de bewoners te verwennen met een concert. Wouter deed zijn uiterste best om zoveel mogelijk Hollandse liedjes op de lessenaar te krijgen. Dit lukte behoorlijk. De bewoners hadden er duidelijk schik in wat resulteerde in een polonaise met rolstoelen.

Ook weer aanwezig was de 96 jarige oma van Karin. Ook zij kon er maar geen genoeg van krijgen.

De bewoners hebben het goed in Westerhaven. Dat bleek wel uit het feit dat we drie maal 'lang zal ze leven' hebben gespeeld. Voor twee jarigen en voor een stel dat die dag zestig jaar getrouwd was. Het was weer leuk een bijdrage te kunnen leveren aan de levensvreugde van onze ouderen.

  
http://www.notenkrakers-hoorn.nl