4 oktober 2014 Hoorn:
Voormalige productiehal Philips telecom 22:30 - 23:30 uur

Nationale Hulpverlenersdag

Nationale hulpverlenersdag  verslag: Ben

Op 4 november was het de derde keer dat de Stichting Evenementen Stad Hoorn (SESH) de ‘Nationale Hulpverleningsdag’ organiseerde. Een groots evenement met over twee dagen 43.000 bezoekers. Doelstelling van deze organisatie is het burgerinitiatief van agressie tegen hulpverleners aan de kaak te stellen. Ambassadeurs voor dit evenement met aansprekende namen zijn: Eric de Haan, Frederik de Groot, Wanda Beemsterboer en Klaas Wilting.

Een grootse optocht was het startsein van dit evenement. ’s Avonds, speciaal voor de vrijwilligers, was er een optreden van de grandioze ‘Marinierskapel’. Voorafgaand aan dit optreden werd een heerlijk lopend buffet aangeboden waar ook wij voor waren uitgenodigd. Eten en optreden dus. Aan het eind van deze avond was er voor de bezoekers een ‘after party’ georganiseerd met een optreden van ‘de Notenkrakers’. Zelfs na het optreden van de Marinierskapel beleefden de toeschouwers nog een toetje in de vorm van een swingend optredene.

De voorzitter van SEHS vertelde afgelopen week vol trots dat de gemeenteraad heeft  besloten de Hulpverlenersdag tot een ‘A-evenement’ te verheffen. Daarmee is deze dag voor de toekomst zekergesteld. Volgend jaar wordt er weer een Hulpverleners dag georganiseerd.

   
http://www.notenkrakers-hoorn.nl